Başlangıç > Genel > (JOJEBET TV) Beşiktaş – Borussia Dortmund maçı şifresiz canlı izle 15 Eylül 2021

(JOJEBET TV) Beşiktaş – Borussia Dortmund maçı şifresiz canlı izle 15 Eylül 2021

Beşiktaş – Borussia Dortmund maçı şifresiz canlı izle 15 Eylül 2021..Süper Lig’de zirve yarışına ortak olan, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş, Dortmund ile Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya gelecek. Gruptaki ilk maçında kendi evinde zorlu rakibini ağırlayacak olan siyah beyazlı temsilcimiz puanlar almak istiyor.

Beşiktaş Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Temsilcimizin gruplardaki ilk müsabakası 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 19:45’te başlayacak. Müsabaka Exxen ditijal platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Ajax, Dortmund ve Sporting Lizbon ile C grubunda mücadele edecek. Gruptaki ilk maçında kendi evinde Dortmund’u konuk edecek temsilcimiz galibiyet için sahada olacak.

Devler ligine güzel bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş, Dortmund maçı hazırlıklarına başladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı belirtildi.

https://www.weezevent.com/hd-yayin-beikta-dortmund-macn-canl-izle-selcuk-sports-bedava-linkler

Kategoriler:Genel
  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın